Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Ak Parti 7.Olağan Kongresi öncesi, köyleri ziyaret ederek delegeler ile tanışmaya ve kongreye davet etmeye devam ediyor. Mecidiye köyü ve Çardak beldesini ziyaret eden Ergin, burada yaptığı açıklamada Çardak beldesini yerel seçimlerde ‘geçici olarak bir başka partiye verdiklerini’ söyleyerek, “Bir sonraki yerel seçimlerde daha önce olduğu gibi belediye yine Ak Partili belediye olacak” dedi.
 
Mecidiye Köyü’ne giderek buradaki parti delegeleri ile tanışan Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, köy kahvesinde vatandaşlar ile sohbet etti. Kongreye davette bulunan Ergin, Çardak belgesine geçerek buradaki parti teşkilatına ziyarette bulundu. Ak Parti Belde Başkanı Rasime Uysal Beyaz ve geçen dönem belediye başkanlığı yapan Basri Ulaş ile bir araya gelen Ergin, gündeme dair görüşmelerde bulundu. Yapılan ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Ergin, “Şimdi birlik beraberlik zamanı. Bu çerçevede 7 Mart’ta yapılacak 7. Olağan Kongremiz öncesinde bir çalışma başlattım. Bu bağlamda tüm delegeleri köy, belde gezerek onlarla sohbet ediyor, sorun dinliyor, gelecekle ilgili taleplerini alıyorum. Tek bir delegemiz bile olsa onu bulup kendim konuşacağım, tanışacağım. Kongre davetiyesini kendim takdim edeceğim. Şimdi birlik olma zamanı. Ben değil biz varız” dedi.
 
“GEÇİCİ OLARAK BELEDİYEYİ BİR BAŞKA PARTİYE VERDİK”
“Bu akşam Mecidiye Köyü ziyaret ettik, ardından Çardak beldemizdeyiz” diyen Ergin, “Çardak beldemizde yerel seçimlerde küçük bir kaza geçirdik ve geçici olarak belediyeyi bir başka partiye verdik. Bir sonraki yerel seçimlerde daha önce olduğu gibi belediye yine Ak Partili belediye olacak. Bundan hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.
 
Gülçin AKIN