Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ziyaret ederek ilçedeki sağlık çalışmaları, hastanenin bir takım eksikleri ve yatırımları görüştü.
 
Başkan Yılmaz, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas ile birlikte Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Bakan Dr. Koca’yı Lâpseki’de belediyecilik hizmetleri ve yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirirdi.
 
Yılmaz ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, ‘Sağlıkta Reform’ politikalarının, vatandaşın memnuniyet düzeyini çok yükseklere taşıdığını ifade ederek, “Devlet hastanemizin ihtiyacı olan yoğun bakım ünitesini sayın bakanımız ile görüştük ve kısa zamanda çözüme kavuşacağının sözünü aldık. Hastanemizin diğer bir eksiği olan ikinci dâhiliye uzmanımızın atanması konusundaki isteğimizde ilettik. Bu görüşmeyle birlikte ilçemizin sağlık alanında yaşayacağı değişim ve dönüşümün temellerinin yakın bir zaman içerisinde atılacağını düşünüyoruz” dedi.
 
Başkan Yılmaz, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a Lapseki için yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Görüşmenin ardından Lapseki’ye gerçekleşecek sağlık yatırımlarına ilişkin bilgilendirme yapıldıktan sonra fotoğraf çektirildi.
 
Haber Merkezi