Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD), Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arzu Yeşil'i Çanakkale iş dünyası ile buluşturdu.

“ÇASİAD ile Gündem” Toplantısına konuşmacı olarak katılan Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arzu Yeşil "Finansal Ürünler ve Şirketler için Stratejik Ortaklık İmkanları" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Toplantıya GÜNMARSİDED Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zekai Baş, Biga SİAD Başkanı İsmail Özer ile Biga SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Özer, Ahmet Köstek, GÜNMARSİFED Genel Sekreteri Erdoğan Dur ve  ÇASİAD Üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arzu Yeşil Oyak Portföy hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, "Yatırım Fonu nedir ve Avantajları Nelerdir?, Serbest Yatırım Fonu Nedir ve Avantajları Nelerdir?, Yatırım Fonları ve Serbest Fonlar Farkları Nelerdir?, Özel Fon Nedir ve Avantajları Nelerdir?, Oyak Yatırım Fonları, Öne Çıkan Yatırım Fonları, Fark Yaratan Yatırım Fonları, Farklı Müşteri Grupları için Farklı Ürünler, 2020 Yılı İçerisinde Aktifleştirilecek Fonlar, Özel Portföy Yönetimi Avantajları, Portföy Yönetim Süreci, Size Ne Sunabiliriz? konu başlıklarının anlatıldığı bir sunum gerçekleştirerek bilgilendirmede bulundu. Katılımcılar tarafından dikkatle izlenen sunum soru cevap bölümü ile sona erdi. Gerçekleştirilen toplantının sonunda ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arzu Yeşil'e teşekkür ederek, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Kurucusu Rahmetli Tuğrul Erdoğdu Aksoy’un yazdığı “Bir Yaşam Şehir Çanakkale” adlı kitabını hediye etti. 

“ÇASİAD ile Gündem” toplantısının ardından GÜNMARSİFED 2020 Ocak Ayı Yönetim Kurulu toplantısı Çanakkale'de ÇASİAD ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya GÜNMARSİDED Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zekai Baş, Biga SİAD Başkanı İsmail Özer ile Biga SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Özer, Ahmet Köstek, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ile ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve GÜNMARSİFED Genel Sekreteri Erdoğan Dur katıldı.

GÜNMARSİDED Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik'in açılış konuşmasının ardından, GÜNMARSİFED Genel Sekreteri Erdoğan Dur bilgilendirmelerde bulundu. Dernek başkanlarının dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği toplantıda, 2020 Yılı Faaliyet Programlarıda görüşüldü. 
ÇASİAD'ın misafirlerine düzenlediği akşam yemeğinde toplantı sona erdi.

ÇASİAD faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde ÇASİAD Üye ziyaretleri kapsamında ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gürel, Z.Mert Öztürk ve Fahri Karapınar ÇASİAD Üyesi Nilgün Gökser'i iş yerinde Cura Butik Otelde ziyaret ettiler. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ÇASİAD'ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette, İlimizde turizmin canlandırılmasına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğinden bahsedilerek Çanakkale'nin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundular. Nilgün Gökser ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran'ın, ÇASİAD Üyesi Nilgün Gökser'e Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Kurucusu Rahmetli Tuğrul Erdoğdu Aksoy’un yazdığı “Bir Yaşam Şehir Çanakkale” adlı kitabını hediye etmesiyle ziyaret son buldu. 


Kaynak: Haber Merkezi