Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Kadın Kolları Kurulu Başkanı Sevimay Çanlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.
 
Vali Orhan Tavlı, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Kadın Kolları Kurulu Başkanı Sevimay Çanlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular ve Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Kadın Kolları Kurulu Başkanı Sevimay Çanlıoğlu, Umut Yerleşkesi Projesi ve derneğin 2020 yılında yapacağı çalışmalar hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Yapılan görüşmelerin ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Derneğinin başarılı çalışmalarından dolayı üyelerini tebrik eden Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ederek Çanakkale Valiliği olarak her zaman dernek ve dernek üyelerinin yapacağı çalışmalara destek olunacağını ifade etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi