‘Affetmiyorum’ şarkısının söz ve müziği kendisine ait olan Sinem Kahveci’nin ilk çalışması müzik listelerine girdi. Sinem Kahveci, kendisinden bahsederek, “Çok küçük yaşlarda başladı müziğe ilgim ama ilerleyen zamanlarda çevremdeki insanlar beni çok teşvik etti. Ben de ufaktan başladım. Buraya yavaş yavaş geldim ve yavaş yavaş daha iyi yerlere gelmek istiyorum elimden geldiğince” dedi.
 
“KLİBİMDE OYNAYAN HERKES ÇOK YAKIN ARKADAŞIM”
“Ailem beni çok destekliyor” diyen Kahveci, “Arkadaşlarım çok samimi dostlarım aynı zamanda menajerim yoldaşım oldu. Klibimde oynayan herkes çok yakın arkadaşım. Manevi açıdan kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. Zaten hayatta en çok değer verdiğim şey maneviyat. Onlar da fazlasıyla veriyorlar. Tabi ki bu karşılıklı ben de veriyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.
 
YOUTUBE KANALINDA COVER PARÇALAR YAYINLAYACAK
Kahveci, yakın zamanda yeni bir şarkı çıkaracağı müjdesini vererek, “Bir buçuk aya yakın ikinci şarkım çıkacak. Şu an o şarkının çalışmalarını yapıyorum. Söz ve müziği kendim yapıyorum. Son zamanlarda herkes aynı tarz yapmaya ve aynı stil aynı cover şarkılar yapmaya başladı. Cover şarkı söylemeyi severim ama biraz ortalık durulsun, aynı tarz piyasadan çıksın diye belirledim. Şimdi ben de her hafta bir cover parça yapıp, Youtube kanalımda yayınlıyoruz. Bakalım geri dönüşler nasıl olacak” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN