Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1.Tur Müsabakasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nü yenmeyi başardı.            
 
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından bölgesel olarak belirlenen gruplar ve müsabaka programları kapsamında,  2019-2020 Kadın Futbol Ligleri Müsabakalarına katılan Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Çorlu Belediye Şehir Stadında oynanan maçta Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti.
 
Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Firuz Erdil, sosyal medyadan konuya ilişkin bilgilendirmesinde, “Çanakkale GSK Kadın Futbol takımı Çorlu'da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 1.Tur Müsabakasında Tekirdağ GSK takımını 3-0 yenerek 2.Tura yükselmiştir. Takımımıza 2.turda başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
 
Bölgesel olarak düzenlenen gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacaklar.