Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Troya Kurumlar arası Voleybol Turnuvasına ilk 8’e kalan takımlar arasındaki maçlarla devam edildi.
 
Anafartalar spor salonunda gerçekleşen Turnuva maçlarında ilk olarak Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü ile Çanakkale İl Tarım Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen setlerde gülen taraf 3-1’lik skor ile Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Turnuvanın ikinci maçı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Baro Başkanlığı arasında oynandı. Özellikle birinci ve üçüncü setleri çok çekişmeli geçen maçta gülen taraf 3-0’lık skor ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası oldu.
 
ÇTSO Troya Kurumlar arası Voleybol Turnuvası Maçları hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak her platformda kurumlar arası işbirliğini geliştirmek istiyoruz. Troya Kurumlar arası Voleybol Turnuvasının da temel prensibi bu. Kurum personelleri, aileleri ve yakınları bir araya gelerek kaynaşsın, birlikte güzel vakit geçirelim, iş ortamında biraz da olsa uzaklaşalım. Bununla beraber oluşan sinerji ile kurumlar arası tanışıklık artsın, işbirlikleri gelişsin istiyoruz. Turnuvamızda oynanan maçlar sonucunda ilk 8’e kalan takımlar arasında lig usulü maçlar yapılacak. Burada ilk 4’e kalan takımlar arasında çeyrek final maçları oynanacak. Maçlarımıza tüm Çanakkale halkımızı bekliyoruz” dedi.
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi