Almanya doğumlu olan Berrin Keklikler, 6 yıl önce Türkiye’ye gelen Türkiye ikinci güzeli Berrin Keklikler, kendi hikâyesini sevenleri ile paylaştı. Keklikler, mankenlik ve oyunculuk çalışmalarının ardından, içinde her zaman olan müziğe adım atmaya karar verdiğini söyledi. “Maddi ve manevi bu projede çok tek başıma kaldım ama mutluyum bu durumdan. Şu anda bu adımı atmanın bana kazandırdığı tecrübe her şeyden değerli” diyen Keklikler, “Bundan sonra da çok farklı şeyler olacak” şeklinde konuştu.
 
“DANSI ÇOK SEVİYORUM”
Türkiye ikinci güzeli seçildiğinde 18 yaşında olduğunu ve o zamanlar çevresinin ‘dene’ demelerine üzerine katıldığını söyleyen Keklikler, “Bu olaylar benlik değil. Deneyim olsun diye denedim. Çok benlik bir durum değil aslında. Dansı çok seviyorum çocukluğumdan beri. Hep bir ritim duygum vardı, hep içimde vardı. Zamanla geliştirdim” dedi.
 
“O OLMASA NE OLURDU BİLMİYORUM”
Keklikler, Survivor yarışmacısı Berna Keklikler’in kardeşi olduğunu ve kendisinden çok büyük güç aldığını ifade ederek, “Ablamın etkeni çok fazla. O benden 6 yaş büyük ve 18 yaşından beri burada tek yaşadığımız için çok farklı bir güç veriyor bana. Açıkçası o olmasa ne olurdu bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN