‘Koru Yarabbi’ tekli şarkı çalışması ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Elif Akbaş, şarkılarına duyulan ilgiden memnun olduğunu belirtti. Akbaş, “13 yıldır piyasadayım. 2016 yılında ‘Eşim Benzerim Yok’ şarkısını yaptık. 30 milyona yaklaşık dinlenme sayısına ulaştı. Hemen arkasından Mustafa Ceceli’nin kardeşi Sinan Ceceli ile beraber bir proje albümüne girdik. Sevgili Hande Ünsal’dan çok güzel bir şarkı aldım. Proje albümünde Sinan’la beraber de bir şarkı yaptık. Ardından ‘Silinsin Anılar’ şarkısını yaptık ve Erdem Kınay destek verdi şarkıya, çok teşekkür ederim kendisine ve ‘Koru Yarabbi’ yi yaptık sevgili Erdem’le. Çok güzel bir çalışma oldu” dedi.
 
“SESİME GÜVENİRİM”
Akbaş, “Müzik 17 yaşlarındayken hayatımdaydı ama 18 yaşında tamamen girdi. Çocukluğumdan beri televizyon karşısında birçok şarkıyı dinleyen biriyim. Sesime güvenirim ve aile içinde, arkadaşlarımın yanında hep şarkı söylerdim. İlerliyoruz, bakalım neler olacak” şeklinde konuştu.
 
Yeni bir şarkının ilerleyen zamanlarda geleceğini söyleyen Elif Akbaş, Mart ayında inşallah sevenlerle buluşacağı müjdesini de verdi.
 
Gülçin AKIN