Kimbureyhan, hikâyesini takipçileri ile paylaşan müzik hayatına öncelikle sosyal medyada kısa videolar çekerek adım attığını söyledi. 17 yaşındaki genç şarkıcı, bu yolda ilerleyerek profesyonelliğe geçiş yaptığını belirterek, “Şarkı söylemeye 4 yaşlarındayken başladım. Ailemizde genetik. Sosyal medya ile ilgilenen birisi değildim ama okulda şarkı söylüyordum. Arkadaşlarım video çekelim dediler ve sonra sosyal medyada paylaştım. 4 ayda 400 bin takipçiye ulaştım ve bu şekilde büyüdü. Sonrasında klip çıkarttık” dedi.
 
“MUSTAFA CECELİ’Yİ ÇOK SEVİYORUM”
Şarkı yapmanın hiç aklında olmadığını söyleyen Kimbureyhan, “Şan eseri oldu. Samsun Demir böyle bir teklif sundu ve bu şekilde başladık. Şu anda önümde ne olur bilemiyorum tabi. İkinci şarkımız belki düet olabilir. Daha çıkacak 5 şarkımız var. Mustafa Ceceli ile düet yapmak çok istiyorum ama daha belli değil tabi ki. Mustafa Ceceli’yi çok seviyorum. Zaten aranjörlüğümü de Mustafa Ceceli yapmıştı. Tanışma fırsatında bulundum ve çok samimi. Güzel bir şarkı olabileceğini düşünüyorum” dedi.
 
“AİLEM EN BÜYÜK DESTEKÇİM”
“Ailem en büyük destekçim, ‘en iyisini yapabilirsin’ diyerek destekliyor” diyen Kimbureyhan, tanındıktan sonra arkadaş ortamını değiştirmediğini söyleyerek, “Yeni bir çevre edinmedim. Zaten bir tane yakın arkadaşım var. Herkesle arkadaş olmaktan hoşlanmıyorum. Arkadaşlıklara güvenmiyorum. İnsanın bir tane dostu olmalı. Arkadaş olabilir ama dost bir tane oluyor” diyerek duygularını dile getirdi.
 
Gülçin AKIN