Çanakkale merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları toplantısı, Vali Orhan Tavlı başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
İlgili kurum müdürlerinin katıldığı muhtarlar toplantısında; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılan Troya Müzesi çevre düzenlemeleri, Halı Sahalar, Yeni Emniyet Müdürlüğü, Eceabat Yeni Hükümet Konağı, Çanakkale Yayın Kulesi ve Tesisleri,  Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezi,  Şehitliklerin ihya edilmesi ile köylere yapılan alt yapı ve üst yapı yatırımları hakkında muhtarlara bilgi verdi.
 
Yapılan bilgilendirmenin ardından muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Orhan Tavlı,  ilgili kurum müdürlerine sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
 
Çanakkale’yi huzur ve güven açısından daha da yaşanabilir hale getirmek için 2020 yılında da hep birlikte çalışmaları gerektiğini ifade eden Vali Orhan Tavlı, muhtarlara toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek yeni yılın sağlık, mutluluk getirmesini temenni etti.

 


Kaynak: Haber Merkezi