Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında önceki gün Kepez'de bulunan Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler. 

Ziyarete ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, ÇASİAD Üyeleri Hale Mutluoğlu, Hande Tanrıver, Özlem Sevgi Aytaç ve ÇASİAD'a yakın temasta olan Esra Başaran, Bella Işık, Dilara Yalman, Nahide Karapınar, Emel Sınmaz ve Gizem Kunt katıldı.
 
ÇASİAD Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında yeni yıl öncesi yaşlıların morallerini yükseltmek ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamak için huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında,  huzurevi sakinleri ve çalışanları tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandılar.
 
ÇASİAD'ın kadın üyeleri ve ÇASİAD Yönetim Kurulu üyelerinin eşleri ÇASİAD Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bu anlamlı ziyaretlerin devam edeceğini vurgulayarak huzurevi sakinlerinin yaptığı el işlerini ve el sanatları sergisini gezdiler. ÇASİAD Heyetinin Huzurevi önünde çektirdiği hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi