“10 yaşında konservatuvara başladım” diyen Aslı Maj, “Çok küçük yaşta şarkılar yazmaya başladım. Bunları anca hayata geçirebiliyorum. Daha önceden yapmış olduğum çalışmalar var. Müzik ile dopdolu bir yaşamım oldu” diye kendisinden bahsetti.
 
“BİRAZ DAHA OLGUNLAŞMAK İSTEDİM”
‘Benden Vazgeç’ şarkısı hakkında bilgi veren Maj, “Bu şarkı Muratt Mat ve Kemal Nalbant ile ilk çalışmamız oldu. Başka projelerimiz de var. Çok güzel bir ekip olduk. Bizden haberdar olsun tüm dinleyiciler çünkü farklı tarzlar ortaya koymayı planlıyoruz. ‘Benden Vazgeç’ benim yıllar önce yazdığım bir şarkıydı. Hatta o yıllarda birçok firmadan da albüm teklifi aldığım bir şarkıdır. O dönemler çok hazır değildim albüm yapmak için. Bu zaman zarfında biraz daha pişmek, biraz daha olgunlaşmak istedim. Vakit bu vakitmiş ve birbirinden değerli iki müzisyen arkadaşım ile bir araya geldik. Bu bizim ilk çalışmamız oldu” dedi.
 
“SONSUZ AŞKA ULAŞMAK ADINA HEPİMİZ BİRBİRİMİZE VESİLEYİZ”
Tepkilerin çok güzel olduğunu söyleyen Aslı Maj, aynı güzellikte devam etmesi temennisinde bulundu. Maj, “Aşkı insanlar birbirlerine duydukları sevgi ile kısmen ediniyorlar ama sonsuz aşka ulaşmak adına hepimiz birbirimize vesileyiz. Bu şarkıda biraz daha bunu anlatmaya çalıştım diyebilirim” ifadelerini kullandım.
 
“GENÇLER İLE İLGİLENECEĞİM BİRAZ”
“Şu an yeni projeler için çalışıyoruz” diyen Maj, “Yakın zamanda öğretmenlik durumum söz konusu. Gençler ile ilgileneceğim biraz. Yapmayı ertelediğim müzik öğretmenliği bu yıl kısmet olacak. Yoğun çalışıyorum ama sahne almayı istiyorum çünkü sahneyi çok özledim. Muratt Mat ve Kemal Nalbant ile ikinci şarkı aşamasındayız. Onun dışında projeler de olacak. Yeni kurulmuş bir aileyiz. Yeni bir oluşum. Birbirinden güzel çalışmalar ile dinleyiciler ile birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN