Küçük yaşlarda bas gitarla müziğe başlayan Kadirhan Ayter, ‘Tek Düşündüğüm’ şarkısına çektiği video klibi ile müzik listelerinde yerini aldı. Ayter, “Küçük yaşlardan beri müzikle ilgileniyorum. 2017 yılında ilk single’ımı yayınladım. Geçen Ağustos ayında da ikinci single’ımı yayımladım ve Ekim ayında ise dört şarkılık mini albümümü yayınladım. Albümün içinde ‘Tek Düşündüğüm, ‘Başka Şeyler’, ‘Bu Şehrin Akşamları’, ‘Gitmem Gerek’ isimli dört şarkı var. Bütün şarkıların söz, müzik ve düzenlemeleri bana ait” dedi. 
 
“ASLINDA ARKADA ANLATMAK İSTEDİĞİMİZ BİRÇOK ŞEY VAR”
“Benim hikâyelerim şehirde yaşadığım mutluluklar, mutsuzluklar, hayatıma giren çıkan insanlarla alakalı yazdığım şarkılar, kendi hikâyelerim” diyen Ayter, “İnsanların kendilerinden benzer bir şeyler bulması çok güzel. ‘Tek Düşündüğüm’ şarkısının hikâyesi ise, dışarı çıkıp bir kadınla tanıştım ve sonrasında birbirimizi kalabalıkta kaybettik. Bir daha birbirimize hiç ulaşamadık. İsmimizi de bilmiyorduk ve bu şekilde kaldı. O dönem bu şekilde denk geldi. Yazdıklarımızdan başka aslında arkada anlatmak istediğimiz birçok şey var. Bazen kelimeler de müzik de yetmiyor. Anlatabildiğimiz kadarını anlatmaya çalışıyoruz” diye anlattı.
 
“BİR İMZA ATMIŞ OLUYORSUNUZ”
Ayter, “Şu sıralar sahne almıyorum fakat yeni yıldan sonra düşünüyorum. Biraz daha dinleyiciler şarkılara alışsın istiyorum. Lansman konseri düzenleyip ardından konserlere başlayacağım. Tarzımı farklı bulanlar var. Asıl istediğim de o zaten, bir şarkıyı yaptığımda bunu Kadirhan yapmış densin. O zaman bir imza atmış oluyorsunuz çünkü” şeklinde konuştu.
 
Gülçin AKIN