AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ile birlikte Lapseki ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

Makas, Lapseki temasları kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Bulan, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin ile birlikte ilçe Kaymakamı Tahir Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ardından Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a makamında konuk olan AK Parti İl Başkanı Naim Makas “Sizlerle birlikte elimizden geldiğince yüreğimizi ortaya koyarak çalışacağız. Üzerimize ne düşüyorsa 7/24 burada yanınızdayız, birlikte çalışacağız Allah’ın izniyle. Lapseki çok şanslı bu anlamda. Yani kısacası hepimiz şanslıyız neticede çok çalışkan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan var. Bizlerin üzerine ne düşüyorsa biz hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise ziyarette yaptığı açıklamada, ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “İlçemizde çıta iyice yükseldi bunun altına inmek mümkün değil. Üzerine koyarak gideceğiz. Biz de bunları düşünerek yeni dönem için projelerimizi hazırladık. 2020 yılı ilk ayından itibaren projelerimizi yapacağımız, İhalelerle bir bir hayata geçirmeye başlayacağız. Biz geçtiğimiz dönemde ekibimizle güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. İlçemizin alt ve üst yapısını bir dönemde tamamladık. Bugüne kadar yapılamayanları biz yaptık. Bunun için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bize destek veren kim varsa herkese çok teşekkür ediyorum. Bu önümüzdeki dönemde hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah hep birlikte sizlerin de desteğiyle geçtiğimiz dönemi aratmayacak kadar hızlı ve yoğun bir çalışmayla projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı

Gülçin AKIN