Söz ve müziği Mansur Ark’a ait olan ve yıllar sonra Tarık İster’in düzenlemesi ile Berk’in okuduğu ‘Maalesef’ şarkısı 90’lı yılları sevenleri mutlu etti. Popülaritesini hiç kaybetmeyen bir şarkı olan ‘Maalesef’ parçasına çekilen klibin yönetmen koltuğunda ise Fatih Çilingir oturuyor. 21 yaşındaki Berk, performansı ile izleyenleri hayran bırakan dansının kareografını Selin Red yaparken Berk’in stilistliğini ise Can Kiddy Alaosman üstlendi.
 
“ELEKTRONİK SES KALBE O KADAR İŞLEMEZ “
Çocukluğundan beri müziğe ilgilisi olduğunu dile getiren genç şarkıcı Berk, “Gitar ve piyano çalmaya başladım ve buralara geldim. Şanslı olduğumu hissediyorum çünkü baktığımız zaman benim yaşımdaki çoğu insan rap yapıyor ve çoğu autotone kullanıyor, yani sesini değiştiriyor. Daha elektronik sesler kullanıyorlar fakat ben doğal kullanıyorum. Canlı performanslarımız oluyor ve bu performanslarda bence canlı olarak seyirciye hitap edebilmek var, bir de elektronik sesle yapanlar var ve elektronik ses kalbe o kadar işlemez diye düşünüyorum” dedi.
 
“TESADÜFLERE İNANIYORUM”
‘Maalesef’ şarkısını seçmesinin hikayesini paylaşan Berk, “Benim çocukluğuma denk gelmedi ama çocukken bir yerlerde duymuşum çünkü çok popüler bir şarkı. Bilinçaltıma yerleşmiş. Bir gün arkadaşımla alışveriş yaparken melodisi geldi aklıma. Bir anda şarkıyı hatırlamaya çalışmaya başladık ve şarkıyı bulduk. Sonra menajerimle konuştum ve şarkıyı yaptık. Tesadüflere inanıyorum ve şarkı gerçekten çok enerjik bir şarkı. Klipte de onu yansıtmaya çalıştık, rengarenk kullandık” diye konuştu.
 
YENİ ŞARKI YOLDA
“Yeni şarkının çalışmaları devam ediyor” diyen genç şarkıcı, “Şu anda söz yazılıyor ve sonrasında aranje çalışmaları başlayacak. Şarkının tamamlanmasının ardından ise klip çekimleri başlayacak” diye yeni şarkısının müjdesini verdi.
 
Gülçin AKIN