Yaptıkları cover şarkı ile ilgili düşüncelerini aktaran Özgür Ordulu, kış aylarında dinleyicileri için sürprizleri olduklarını söyledi.
 
Özgür Ordulu, şarkının ortaya çıkış hikayesini anlatarak, “ ‘Kime Ne’ Orka Orkestrası’nın ikinci single çalışması. Aslında sırada ‘Kime Ne’ yoktu. Bir cover yapmayı planlıyorduk ama üçüncü-dördüncü singleda çıkarmayı planlıyorduk. Fakat ‘Kime Ne’ şarkısını biliyorsunuz ki 2001 yılında Kenan Doğulu söylemişti. Biz de cover arayışı içerisindeyken daha önceden hiç yapılmamış bir şarkı arıyorduk. Seçeceğimiz coverın da Orka Orkestrası’na uygun olması gerekiyordu çünkü Orka Orkestrası kalabalık bir ekip. Beş tane müzisyenimiz var ve solist kadromuz kalabalık olduğu için şarkının formunun yapısının da ona uygun olması gerekiyordu. ‘Kime Ne’ şarkısını sahne performanslarında çalıyorduk ve çok da hoşumuza gidiyordu açıkçası. Yapmak istedik, sevgili Şehrazat Hanım ile hemen iletişime geçtik. O da Türkiye’nin çok büyük bir değeri. Çok önemli bir isim. Sağ olsun o da bizi hiç kırmadı. Çok güzel şarkısını bizle paylaştı. Erhan Bayraklı çok güzel bir aranjeye imza attı. Solistlerimiz, Neylan Yedikel, Petek Akçakaya ve Mehmet Kılınç’ın yorumu ile yeni bir soluk getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.
 
“ÜÇ TANE SOLİSTİMİZİN SESİNİ DE DUYABİLİYORUZ”
Ordulu, “Bizim bu yaptığımız coverın en önemli özelliklerinden bir tanesi de orkestra projesi olduğu için aynı şarkıda üç tane solistimizin sesini de duyabiliyoruz. Bu daha önce yapılmamış bir çalışma oldu. Özeliklerinden bir tanesi oluyor. İnsanlar dinlediklerinde sadece bir tanesi farklı geliyor ama klibi izlediklerinde daha da örtüşüyor” ifadelerini kullandı.
 
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE SÜRPRİZ GELİYOR!
“Emek vermek gerekiyor, kolay değil ama biz işimizi aşkla, sevgiyle, tutkuyla yaptığımız için o zorluklar aslında bize zor gözükmüyor” diyen Ordulu, “Orka Orkestrası 2013 yılında kuruldu. Kurulduğundan bu yana da birçok etkinlikte, organizasyonda sahne aldı, almaya da devam ediyor. Müzisyen ve solist arkadaşlarım, hepsi profesyonel isimlerden oluşuyorlar. Hepsi işlerini aşkla yaptıklarında ortaya böyle güzel işler çıkıyor” diyerek gelecekteki projelerini anlattı: “Orka Orkestrası tüm hızıyla single çalışmalarına, projelerine devam ediyor. Bu arada konserlerine ve etkinliklerine de devam ediyor. Ocak ayında sürpriz bir proje olacak. Sevgililer Günü’nü yakalamaya çalıştığımız, güzel bir düetimiz olacak. Sonrasında yaz başında müzik severlerin karşısına çıkmak için hazırlanıyoruz.”
 
“ÇOK SESLİ ORKESTRA PROJELERİNİN OLMASI ÇOK GÜZEL”
Ordulu, çok fazla orkestranın olmadığını söyleyerek, “Bu da ilkler arasında yer aldı. O yüzden müzik severler için çok sesli orkestra projelerinin olması çok güzel olduğunu düşünüyorum. Sosyal medya adreslerimizden dinleyicilerimiz bizleri takip edebilir. Konserlerimizi, etkinliklerimi görebilir. Kış sezonunda sahne alacağımız mekanları görebilirler” dedi.
 
Gülçin AKIN