‘Arabeskin yeni kraliçesi’ olarak adlandırılan Dalveren, söz ve müziği Metin Özcan’a ait olan şarkısına çektiği klip de müzik severlerden tam not aldı.
 ‘Senelerimi Verir Misin’ isimli single çalışması ile seneler sonrasında müzik sektöründe güzel bir çıkış yapan Başak Dalveren, yeni sahne çalışmalarının çok yakında geleceğini belirtti. Dalveren, “İlk defa sıfır şarkı okudum. Bu zamana kadar cover şarkı yapmıştık hep. Çok severek okudum, özellikle kadınlar tarafından daha çok beğenildi. Kadınlarımız daha çok acı çektiği mi acaba daha çok beğenildi? Erkekleri de acı çekiyor tabi ama sanki kaybettikten sonra ama tabi iş işten geçmiş oluyor. Günde 3-4 kere dinliyoruz diyorlar ve bu da benim çok hoşuma gidiyor” dedi.
 
“DOĞRU İNSANI BULMAK ZOR, BULUNCA DA KAYBETMEMEK”
Şarkısının atarlı bir yanı olduğunu söyleyen Dalveren, “Biraz atarlı biri olduğumu söylerler. O yanım var biraz. Atarlı giderli bayanların yürekleri o kadar temiz ki… Herkes onları serti dokunulmaz görür ama dış görünüşüne göre yargılamamak gerekiyor. Ben öyle görüyorum. Genel de birçok arkadaşım da öyledir. Bazen ben de öyle görünüyorum sonra da diyorlar ‘Burçak ne kadar güzel yüreğin var’ diye. Böyle kadınlar aşk hayatında aradıklarını bulamıyorlar ya da yanlış seçimler yapıyorlar ama en sonunda kendimizi üzüyoruz. Doğru insanı bulmak zor, bulunca da kaybetmemek lazım” diye konuştu.
 
“NASİP, KISMET DEYİP DE YERİNDE OTURMAYACAKSIN”
Dalveren, özellikle müzik sektöründe şansa çok inandığını söyleyerek, “Bazen insanların önüne geliyor ve iyi değerlendirmesi gerek, öyle düşünüyorum. Şansın biraz büyük olması lazım. Sen senelerce uğraşırsın bir şey olmaz ama biri çıkar bir şarkı söyler, alır gider. Bir şeylerin tamamlanmasını da beklemek gerekiyor. Her şeyin zamanı var derler ama nasip, kısmet deyip de yerinde oturmayacaksın. İşine de koşuşturacaksın ki her şey yerine otursun. Emek vermek gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
“KEŞFEDENLER ŞARKIYI PAYLAŞIYORLAR”
Şarkının söz ve müziğini yapan Metin Özcan, bu şarkının kendisine yakışacağını söylediğini belirten Dalveren, “Ben de bu şekilde okudum şarkıyı. Cover şarkılar daha kolayımıza gelir ya, bu şarkıyı biraz beklettim. Sonra Rubato grubundan Göksun Çavdar çok sevdiğim bir arkadaşım oldu. ‘Bunu biraz daha modernize yapabiliriz’ dedi ve şu anda dinledikleri şekle geldi. Keşfedenler şarkıyı paylaşıyorlar, çok mutlu oluyorum” şeklinde anlattı.
 
Gülçin AKIN