Eceabat’ın İYİ Partili Belediye Başkanı Saim Zileli ve Bayramiç’in CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı TBMM’de ziyaret etti.

Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, Eceabat ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdiği Turan’dan sanayi sitesi için imar değişikliği talebi ve diğer ilgili talepleri ile ilgili istişarede bulundu. Bülent Turan da haklı her kamu talebinin yanında olduklarını, sanayi sitesi yer sorununun da kısa sürede çözümü için gayret edeceklerini ifade etti.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun da Turan’dan bazı taleplerde bulundu. Başkan Fırat yaptığı değerlendirmede, “Çanakkale Milletvekilimiz ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Bülent Turan'ı mecliste ziyaret ettik. Konulara yapıcı yaklaşımı ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Milletvekili Turan ise ziyaretlere ilişkin açıklamasında; “Eceabat İyi Partili Belediye Başkanı Saim Zileli ve Bayramiç CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun misafirimizdi. Söz konusu Çanakkale’miz olunca siyasi parti ayrımı gözetmeksizin görüşüp çözüm üretmeyi bir görev biliyoruz” ifadelerini kullandı.

İsmail ŞEN