Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ile Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı Ankara’da ağırladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda bütçe görüşmeleri dolayısıyla yoğun günler geçiren  Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’yi de ihmal etmiyor. Çanakkale ve ilçelerine ilişkin yatırım ile projelerle ilgili çalışmalarını sürdüren Turan, gelen misafirleriyle de Ankara’da Çanakkale’yi konuşmaya devam ediyor. Turan geçtiğimiz gün Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ile Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ağırladı. Buluşmada Lapseki’de gelişmeler ve çalışmalara masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ziyarete ilişkin açıklamasında; “Lapseki Kaymakamımız Sayın Tahir Şahin ile İlçemizin genel durumu, devam eden projeler ve belediye çalışmaları hakkında Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan'a bilgi verdik. Konukseverliğinden dolayı Grup Başkanvekilimize şahsım ve vatandaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.