‘Bittik Oğlum’ şarkısına çektiği klip ile müzik severlerden tam not alan Altınel, kendisini henüz sanatçı olarak tanımlamadığını ama hedefinin sanatçı olmak olduğunu vurguladı.
 
İkinci single çalışması ile yaşadığı hikayeleri notalara döken yorumcu Özlem Altınel, ‘Bittik Oğlum’ şarkısı ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Altınel, “Tüm Türkiye’ye, dünyaya ‘Bittik Oğlum’ diyorum ve iyi ki bitmişiz diyorum. Saygıyla bitirmek çok önemli. Saygıyla ve sevgiyle bazı değerleri bitirmek de bizi böyle olumlu sonuçlara sürüklüyor hayatımızda. Bundan onur ve gurur duyuyorum açıkçası. İyi ki bitmişiz oğlum diyorum, iyi ki ‘Bittik Oğlum’ u yazmışım diyorum. Çok değerli insanlarla tanışıyorum, herkesin destekleri ve emekleri çok değerli ve önemli. Biz ne kadar beste yaparsak söz yazarsak yazalım bunu sunmak çok değerli. Bütün ekibime tekrardan çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
“ ‘OĞLUM’ KELİMESİ BÖYLE OLUŞTU”
 ‘Bittik Oğlum’ şarkısının çıkışını çıkan Özlem Altınel, “Aslında ‘oğlum’ diye hitap eden taraf oydu. ‘Oğlum’ deyince ben çok gülerdim. Bittikten sonra ‘oğlum’ kelimesi böyle oluştu ben de. Söz ve besteyi aynı anda yapıyorum zaten. Devamı da gelecek zaten. Zaten diğer şarkılarda da hikâyenin tamamını dinlemiş olacaksınız” diye anlatarak, şunları söyledi: “Sözleri yazıp besteyi sonra yapmıyorum. Beste ve söz aynı anda çıkıyor. Bir anda şarkı oluşuyor ve bunu kayıt ediyorum. Çok kıymetli aranjörler ile çalışıyorum. Şu an Yılmaz Şenyaylar ile çalışıyorum. Ruhuma ses olabilen kişi çünkü. İstediğini yaratabiliyor, onun kıymeti çok büyük. Bütün ekibin emeği benim için çok kıymetli.”
 
“BU HİKAYE DE ENTERESAN OLDU”
‘Bittik Oğlum’ şarkısına çekilen klibin yönetmen koltuğunda Ali Eşitmez’in oturduğunu belirten Altınel, klip çekimi sürecinin hikayesini de paylaşarak, “Bu çok enteresan, klip çekilecek ve ben sahil kenarının neresi olduğunu bilmiyordum. Şile’de çektik klibi ve benim sevgilimle ilk tatilimi yaptığım yerdi. Bu hikâye de enteresan oldu. Çok âşıktım, âşk çok güzel bir duygu. Bitince daha büyük bir aşk oluyor esasında. Ben kelebeğe de âşık olabiliyorum çünkü bir kere yaşamakla yetinemediğimiz anları kaleme döktüğümüzde tekrar yaşıyoruz ve ben mutlu oluyorum. Muhakkak ciğer sökülmesini yaşadım ama Rabbim yolunu açık etsin” diye anlattı.
 
“ŞU AN EMEKLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”
Hedefim sanatçı olmak olduğunu dile getiren Özlem Altınel, “Kendim için hep yorumcu diyorum ama sanatçı olmak istiyorum. Sanatçı diye hitap edildiğinde çok utanıyorum çünkü sanatçı olabilmek demek, 7’den 70’e tanınmış ve halka mâl olmak demektir. Onlar için bir şeyler yapmak ve üretmek demektir. Ben şu an emeklediğimi düşünüyorum. Kendime sanatçıyım ben diye hitap edemiyorum. Herkesin sevdiği, herkesin kalbine dokunduğu an itibariyle ben bir sanatçı olabileceğim ve benim hedefim bu. Doğru şeyler yapmak ve doğru sonuçlarla ilerlemek, dileğim bu” şeklinde konuştu.
 
“DİNLEYİCİLERE HİSSETTİRMEK ÇOK KIYMETLİ BENİM İÇİN”
“Benim babam da halk ozanıydı,  söz ve beste yapardı. Ben de çocukluğumdan beri söz ve beste yapıyorum” diyen Altınel, şarkısı ile ilgili olarak “Kendi hikâyeniz ama diğer insanlar anlamayabilir. Ruhunuza inemeyebilir. Bunu hissettirebilmek için yorum yapabiliyor olmak da benim için çok kıymetliydi. Ben hissediyorum. Bunu da dinleyicilere hissettirmek çok kıymetli benim için. Umarım başarılı olurum” temennilerini dile getirdi.
 
YENİ ŞARKI GELİYOR!
Altınel, çıkış parçası ‘U Dönüşü’ ile ilgili olarak ise, “Hayatımda bir U Dönüşü yaptım. Son iki yıldır profesyonel olarak bu mesleğin içindeyim. Daha önceden özel sektörde çalışıyordum. Daha sonra hayatımda yaptığım bu dönüşü ‘U Dönüşü’ şarkısı ile dinleyicilerle buluşturduk. Şimdi de hikâyeme başladık” ifadelerini kullandı. İkinci kısımda ise gelecek proje ile ilgili bilgi veren sanatçı Altınel, “Bazen vazgeçelim, bazen de vazgeç diyor gönül. ‘Vazgeç De Gönül’ diye bir şarkım var, onu inşallah dinleyicilerle buluşturacağız” diyerek müjdesini verdi.
 
Gülçin AKIN