Çanakkale 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Bilgilendirme ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti
 
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Bilgilendirme ve Koordinasyon Toplantısı, Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Okul Sporları İl Temsilcisi Tezcan Kaya’nın sunumuyla gerçekleşen toplantıda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı değerlendirmesi ve 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı planlanması, okul sporları müsabakalarına katılımın nasıl yapılacağı ile ilgili Okul Sporları Yönetim Sistemi Talimatları ve diğer kurallar hakkında bilgiler aktarıldı.
 
Toplantıya, Çanakkale Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Keleş, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Sedat Bektaş, Gençlik Hizmetleri Birimi Şube Müdürümüz İsmail Hakkı Şenel, Tertip Komitesi Üyeleri, İlçe Müdürleri, İl geneli tüm Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.
 
Toplantıda okul sporlarının sorunları ve çözüm önerileri gündeme getirildi. Beden Eğitimi öğretmenleri söz hakkı alarak konuşmalar yaptı. Daha sonra karşılıklı soru-cevap şeklinde konulara açıklık getirilerek toplantı sona erdi.
 

 


Kaynak: Haber Merkezi