Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı delege seçimleri Kepez beldesinden başladı.
 
Kepez Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen delege seçimlerine CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Kepez belediye Başkanı Birol Aslan, CHP Kepez Belde Başkanı Kudret Şahin ile partinin ilçe ve belde yöneticileri katıldı. 
 
Delege seçimlerinde oyunu kullanan Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’ dediği ve bizlere emanet ettiği CHP’nin İktidara Yürüyüş Kurultayı’nın sandık delege seçimlerine beldemiz Kepez’de başladık. Ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
 
Kepez beldesindeki üç mahallenin seçimini Kepez örgütünün organize etiğini kendilerinin lojistik destek sağladığını ifade eden CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ise; Kepez’in ardından bir hafta sonra 16 Kasım Cumartesi günü merkez İsmetpaşa Mahallesi’nin seçimini Çataltepeliler Dernek Lokali’nde yapacaklarını bildirdi. Ayın 17’sinde Pazar günü Esenler Mahallesi’nde, 20 Kasım Çarşamba günü ise Kemalpaşa, Fevzipaşa ve Namıkkemal Mahalleleri delege seçimlerinin gerçekleşeceğini ifade eden Uyanık, 23 Kasım Cumartesi Cevatpaşa Mahallesi, 24 Kasım Pazar günü de Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde Barbaros Mahallesi seçimlerinin yapılacağını söyledi.
 
İsmail ŞEN