Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçedeki devlet hastanesinde tedavi gren hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.
Görev süresince vatandaşla olan diyalogları ve insan odaklı yatırımlarıyla beğeni toplayan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, iyi günde de kötü günde de hemşerilerinin yanında olmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Yılmaz, eşi Hacer yılmaz ile birlikte Lapseki Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, burada tedavi gören vatandaşlarla bir araya geldi. Hastalara acil şifalar dileyen Yılmaz, onlarla sohbet ederek ihtiyaçlarını sordu. Başkan Yılmaz’ın bu hareketi hastaları memnun ederken büyük moral verdi. 
Hastane yöneticileri ile de görüşerek ihtiyaçları doğrultusundan her zaman desteğe hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Yılmaz ziyarete ilişkin açıklamasında; “Her zaman insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünerek, eşim Hacer Yılmaz ile beraber Lapseki Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanede tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Gülçin AKIN