Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ankara ziyareti kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile bir araya gelerek, beldeye MOBESE sistemi kurulması için sözü aldı.
 
Ezine’den Meclis başta olmak üzere çeşitli görüşmeler yapmak ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’da giden heyette yer alan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu müjdeler verdi. AK Parti Grup Toplantısı’na da katılan Başka Oruçoğlu, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Oruçoğlu, Çanakkale milletvekillerinin de destekleri ile Geyikli beldesine MOBESE sisteminin kurulması için adım attı.
 
Geyikli’yi Ankara’da gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’nda temsil eden Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile bir araya geldi. Burada beldenin sorunlarını ve taleplerini ileten Oruçoğlu, görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti.
 
Başkan Mevlüt Oruçoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun destekleri ile Geyikli beldesinde MOBESE sisteminin kurulması için ilk adımın atıldığı müjdesini verdi. Oruçoğlu, yaptığı açıklamada, “MOBESE Emniyet Genel Müdürlüğü altyapısı için tasarlanmış, Asayiş hizmetlerine yönelik olarak fayda sağlayacak bir sistemdir. Asayişi en üst düzeyde sağlamak, istenmeyen olayların yaşanmasını önlemek amacıyla, beldemizin çeşitli bölgelerin de özelikle giriş ve çıkışında, cadde ve sokaklarında gece görüşü olan, aralıksız 24 saat kayıt yapacak olan MOBESE sistemi beldemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.


İsmail ŞEN