Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’nin (ÇATOD) yeni Yönetim Kurulu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
 
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Volkan Temiz, Genel Sekreter Sema Sandal ve ÇATOD Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
 
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Gerçekleşen seçimler sonucunda görevine ÇATOD Başkanı olarak devam eden Meclis üyemiz Armağan Aydeğer ve yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizin öncelikli sektörlerinin rekabet gücünün artması ve daha fazla katma değer üretmesi için çalışıyoruz. Turizm sektörü de bunlardan bir tanesi. Odamızca fitili ateşlenen ‘2018 Troya Yılı’ projesi ülke genelinde başarı hikayesi olacak değere sahip. Şimdi de Ticaret Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan Hizmet Sektörü Rekabet Gücü’nün Arttırılması (HİSER ) projesini yakın bir tarihte hayata geçireceğiz. Bu projede ilgili tüm paydaşlarımızla işbirliği yaparak; seyahat acentesi, konaklama ve restoran sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin rekabet gücünü arttırıcı, Çanakkale’mizin turizm destinasyonlarını uluslararası platformlarda tanıtı faaliyetler gerçekleştireceğiz” diyerek ziyaret için ÇATOD heyetine teşekkür etti.
 
ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer’de Çanakkale turizmini geliştirmek için yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile daha fazla çalışarak yeni projeler üretmek istediklerini belirterek, turizm sektöründe yapılacak her türlü projeye tam destek vereceklerini ifade etti.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi