Şarkıcı Meltem Şenel ‘Mühürlü’ isimli tekli şarkısı ile müzik sektörüne giriş yaptı. Şarkısını bir bebek gibi olduğunu söyleyen Şenel, “Bir doğum gerçekleşti” dedi.
 
Söz ve müziği Berk Telkıvıran’a ait olan ‘Mühürlü’ şarkısı ile çıkış yapan Meltem Şenel, yönetmen koltuğunda Burak Keskin’in oturduğu video klibi ile müzik listelerinde yer aldı. 24 yaşında İzmir Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan Bölümü mezunu olan Meltem Şenel, kendisinden bahsederek, “Çabalarım doğrultusunda çalışmalarıma devam ediyorum. Daha güzel çalışmalarda birlikte olmayı diliyorum. Pop müzikte daha çok keyif aldığımı fark ettim ve ona yöneldim. 1-2 senedir pop müzik üzerine çalışmalarıma devam ediyorum. Güzel bir çalışma yaptık, bir başlangıç oldu. Bir bebek gibi düşünüyorum, bir doğum gerçekleşti. Büyüyecek ve gelişecek. Küçüklüğümde gitar ve dans dersleri ile başladım. Ritmik sanata tutkundum ilkokul zamanlarından beri. Yazıyorum, çiziyorum, şarkı söylüyorum, eğitim alıyorum derken yıllarımı konservatuvar için harcadım halen daha devam ediyorum” dedi.
 
“EBRU GÜNDEŞ’İN VOKAL KOÇU FATİH ERTÜR İLE ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDİYORUM”
Şenel, “Söylerken biraz heyecanlıydım çünkü ilk kayıt bambaşka. Sahneden daha farklı. Daha farklı bir atmosferi var. Yaşadıkça heyecana kapıldım sanırım. Çok keyif de aldım. Ebru Gündeş’in vokal koçu Fatih Ertür ile çalışmalarıma devam ediyorum. Pop arabesk tarzı, akustik alternatif tarzı şarkılara da yönlendim” şeklinde konuştu. 
 
“ASLA VAZGEÇEMEDİĞİM BİR TUTKU”
“Şarkı söylemek çok farklı. İnsan transa geçer ya, öyle bir şey benim için” diyen Meltem Şenel, “Şarkı söylemek, müzik benim gıdam. Asla vazgeçemediğim bir tutku. İnsanlar neden çok zor bir sektörde yer almayı tercih ettiğimi soruyorlar ama ben o kadar keyif alıyorum ki” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN