Geçtiğimiz hafta Küçükkuuyuspor ile karşılaşarak 2-1 galibiyet kazanan Lapsekispor, bu hafta sonu gerçekleşecek olan Ezinespor karşılaşması için hazırlıklarına son hızla devam ediyor.
Kulüp Başkanı Halil Özer, takım oyuncularının çalışmalarını izleyerek, değerlendirmelerde bulundu. Özer, “Sezona iyi başladık bu akşam da takımımızın antrenmanını ziyaret ederek onlarla sohbet ettim. Hafta sonu önemli bir maçımız var. Ezinespor ile Pazar günü saat 15.00’ de. Bu vesileyle tüm ilçe halkını maça davet ediyoruz. İlk hafta deplasmanda olmasına rağmen galibiyetle başladı. İkinci haftamızı ise kendi sahamızda oynadık ve galibiyet serimizi sürdürdük. Hedefimiz üçte üç yapıp liderliğimizi sürdürmek. Üç maşta 9 puan toplamak istiyoruz. Biz futbolcular, teknik heyet, yöneticiler, camiamız yani kısacası herkes hedefe kilitlendi. Şampiyon olmak istiyoruz ve takımımız bunu başaracak güçte. Geçtiğimiz hafta maçta tribünleri dolduran taraftar gurubumuza Lapsekililere ayrıca teşekkür ediyor, bu hafta Pazar günkü maça daha fazla katılımla bekliyoruz”  şeklinde konuştu.
 
“SEYİRCİMİZİ TEKRAR TRİBÜNE BEKLİYORUZ”
Antrenör Erdinç Arif Bakır ise, ”Sezonun ilk maçını deplasmanda oynadık ve yaptığımız mücadeleyle maçı kazanmasını bildik. İkinci hafta kendi sahamızda oynadık. Saha avantajı seyirci desteğini arkamızda hissettik ve maçı 2-1 kazandık. Bu hafta seyircimizi tekrar tribüne bekliyoruz. Hedef üçte üç yaparak yolumuza devam etmek” şeklinde konuştu.
 
İsmail ŞEN