Söz müziği Hakan Adanur’a ait olan ‘Elbet’ isimli duygusal şarkı, müzik severler ile buluştu. Şarkıya çekilen klibin ise yönetmen koltuğunda Ali Emre İnak oturuyor. Uzun zamandır ‘Tilki Misali’ albümünün üstünde çalıştığını söyleyen Hakan Adanur, albümde bulunan 8 şarkının da kendisine ait olduğunu belirtti. “Müzik hayatımın her alanında, manevi anlamda çok artılarını yaşadım. Müziğin ucundan dahi olsa ilgisi alakası olan herkese içinde vakit geçirmesini tavsiye ediyorum” diyen Hakan Adanur, ‘Elbet’ şarkısının 90’lar şarkılarını çağrıştırdığını söyleyen kişilerle karşılaştığını söyleyerek, bundan çok mutlu olduğunu belirtti. Adanur, “90’lar döneminin şarkılarıyla beslendim. Onların içimizdeki sentezi her anlamda yaşadığı için, yaptığımız şeye de o şekilde dökülüyor. Arı hangi çiçekten alırsa alması gerektiği besini ona göre balını çıkarır. Bizde de ona benzer bir durum oluyor” dedi.
 
“ ‘ELBET’ STÜDYO AŞAMASINDA İLK BİTİRDİĞİMİZ ŞARKIYDI”
İlk klip çalışması ‘Elbet’ şarkısına çeken Hakan Adanur, “Aslında albümün birinci çıkış parçası ‘Tilki Misali’ne klip çekmeyi planlarken, ‘Elbet’ stüdyo aşamasında ilk bitirdiğimiz şarkıydı. Manevi tarafı ile yaklaştık. Klibe bu şekilde karar verdik. Albümlerde genellikle ilk şarkılarda kliplendirme yapılıyor. Biz de böyle bir karar aldık. Dönüşler ise çok olumlu. ‘Elbet’in nakarat kısmının dile dolandığına yönelik. Doğru bir karar aldık gibi, umarım böyle de gider. Bunlara bayadır çalışıyoruz ama bir sürü şarkının arasından elemek de kolay bir şey değil” şeklinde konuştu.
 
“POZİTİF OLUMLAMA YÖNÜNÜ DÜŞÜNMEYİ SEVEN İNSANIM”
“Hayata bakış açımda daha çok pozitif olumlama yönünü düşünmeyi seven insanım. Aşk olduğunda mutlu, olmadığında daha acılı şarkılar ortaya çıkıyor. Şarkı yazdığınız zaman her bir andan bir şey çıkartabilmek gerekiyor. O boşlukları değerlendirmek, anı doldurmak lazım” diyen Adanur, “Her ne kadar albümlerde farklı duygu hallerini de yansıtmaya çalışan hallerimiz olsa da benim hayat tarzım değil ama dinleyicilere her tarzı, duyguyu yansıtmaya çalıştım. 8 şarkılık solo albümde hepsinde olumlama olursa olmaz. Biraz şu fikirde biraz bu fikirde olsun yapsın dedik” ifadelerini kullandı.
 
YILDIZ TİLBE SÖZLERİNİ YAZDI
Bir sonraki şarkısında dinleyicilerine müjde vererek Yıldız Tibe’nin ismini veren Hakan Adanur, “Bir sonraki adımımda dinleyicilere sürprizim var. Bir sonraki single, şarkısı belli. Benim besteme Yıldız Tilbe’ye sözlerini yazdırdığım bir şarkım var. Ama en azından bu albüme 3 klip çekmeyi planlıyorum. Bunların ardından bir sonraki albümde de devamlılık sağlayacağız. Dinleyicilerimden şarkılarımı desteklemelerini, onlar ne kadar dinlerse bizler için çok değerli. Bizleri daha da yaptığımız işle ilgili ne kadar pozitif dönüşleri olduğunu görmemize neden oluyor” diyerek ricada bulundu.
 
Gülçin AKIN