Yaklaşık 35 kişinin katılımıyla düzenlenen akşam yemeğinde Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’na yeni katılanlar ile tanışıldı ve durum değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca turda çeşitli destek veren kişilere plaket takdiminde bulunuldu. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Çanakkale Sorumlusu Ece Evcin, düzenledikleri etkinlikle ilgili “22 Eylül’de gerçekleşen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’muzu kutlamak için bu yemeği düzenledik. Aramıza yeni katılan insanlar vardı. Sivil toplum örgütlerinden katılım oldu ve Çanakkale’de bir kreş sahibi Beray Altınsaban öğretmen arkadaşları ile katıldı. Bizi çok mutlu etti. Daha çok nasıl sesimizi duyururuz ve daha kalabalık daha bisiklete binen bir şehre nasıl dönüşürüz diye konuşma fırsatı bulduk. Çok eğlendik ve çok keyifli bir grup olduk. Çok mutlu bir yemek etkinliği oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Sık sık farklı etkinliklerde buluşacağız” ifadelerini kullandı.
 
“AMAÇ BİR ARAYA GELİP ÇOĞUNLUK SAĞLAMAK, BİSİKLET EĞİTİMLERİNİ ARTTIRMAK”
Etkinliklere herkesi davet eden Evcin, “Facebook’ta Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Çanakkale ve Süslü Pedallar Çanakkale sayfasından kişiler bizi takip edebilirler. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu yılda bir kez yapılan bir etkinlik. Süslü Pedallar grubu da bunu yıl içinde sürdürebilmek için açılmış bir grup. Amaç bir araya gelip çoğunluk sağlamak, bisiklet eğitimlerini arttırmak. Çok yakın bir tarihte de ilkyardım eğitimi alacağız. Daha önceden tura katılmamış kişiler de etkinliklere gelebilirler. Bu bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
Düzenlenen akşam yemeğinde Ton TV İsmail Hakkı Aydın, kendilerine dans eğitimi veren Öznur Dönmez ve tur günü fotoğraf ile destek olan Burhan Gürel’e plaketleri verildi. Evcin, ”Bizi onurlandırdılar. Çok değerliydi emekleri. Bize o gün destek veren fakat yemeğe katılamayan Tekin Uğurlu ve DJ Utku Cüce’ye de plaketlerini ilk fırsatta vereceğiz” dedi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN