Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Bizim amacımız, halkımızın derdiyle dertlenmektir. Halkımızla hep beraber üzülmek, hep birlikte sevinmek de tek gayemizdir” diyerek düzenledikleri Halk Günü Toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşti.
 
‘Bu Kapı Herkese Açık’ sloganı ile düzenledikleri halk buluşmalarında ilçe vatandaşların talepleri dinlenerek, ilgili birimleri konuyla alakalı talimatlar verildi. Yılmaz, yapılan bu etkinlikler ile ilgili olarak, “Elimizden geldiğince de çözüm üretiyoruz. Belediyemizin, yerel yönetimde insan odaklı katılımcı politikası ile ortak çözümde buluşmak anlayışı çerçevesiyle Halk Günü Toplantıları’nı gerçekleştiriyoruz” dedi. Toplantı boyunca tüm taleplerini Başkan Yılmaz’a birebir iletmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, talep ve önerilerinin ilgili birime iletilmesinden ötürü tüm çalışanlara teşekkür etti.
 
Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın, sorunlarının çözümü noktasında halk günü toplantılarımız çok verimli geçmektedir. Vatandaşlarımız da bu durumdan memnun. Yerel yönetimler olarak, vatandaşlarımızın sorunları ve önerilerini dikkate alıyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Belediyemizde vatandaşlarımız ile birebir görüşme imkânı buluyoruz. Amacımızın, Lâpsekililer ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu da biliyoruz” dedi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN