Çanakkale’nin önde gelen temizlik firması Castle City, sektörde henüz yeni olmasına rağmen vatandaşlardan rağbet görüyor. Kaliteli hizmet anlayışı ile birçok mekânın temizlik görevini üstlenen Castle City firması 12 kalifiye kadrolu personeli ile çalışmalarına devam ediyor.
Castle City temizlik firmasının sahibi Azmi Emre Yörükoğlu, Çanakkale’de temizlik anlayışına yenilik katmak amacıyla çıktığı bu yolda, birçok firmanın temizlik hizmetini üstlendiklerini söyledi. Henüz 6 aydır bu sektörde yer aldıklarını belirten Yörükoğlu, “Çanakkale’de temizlik adına yeni bir bakış açısı yaratıyoruz. Kurumsallık, kalite ve müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz olmakla birlikte hazırladığımız özel kampanyalar ile Çanakkale halkına ve sevgili öğrencilerimize hizmet vermekteyiz” bilgisini verdi.
 
%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET
Castle City temizlik faaliyetlerinde görev yapan 12 kalifiye kadrolu personeli olduğunu söyleyen Yörükoğlu, “İlk altı aylık süreçte 400’ün üzerinde ev, ofis, kafe ve spor salonları gibi alanlarda temizlik hizmeti vermiş bulunmaktadır. Castle City ailesi müşterilerimizin talepleri doğrultusunda malzemeli, malzemesiz olmak üzere piyasanın ihtiyaçlarını karşılama yolunda çalışmalarına devam etmektedir. En önemli özelliğimiz kurumsal bir hizmet anlayışı ile %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunuyor olmamızdır” diye anlattı.
 
ÖZEL ÇÖZÜMLER İLE OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİYOR
Yörükoğlu, temizlik işlerinin şirketler tarafından yapılmasının önemine değinerek, “Öncelikle bireysel hizmet noktasında ki en önemli konu pek çok çalışanın sigortasız ve kontrolsüz hizmet veriyor olması. Bu durum her iki taraf içinde çok büyük riskler içeriyor olmakla birlikte hizmet esnasında oluşabilecek yaralanmalı, hatta ölümle neticelenebilecek iş kazaları mevcut yasalar gereğincede tarafları içinden çıkılamaz sorunlarla baş başa bırakabilir. Ayrıca taraflar arasında doğru iletişimin kurulamaması özellikle hizmet alan tarafın taleplerinin istenilen seviyede yerine getirilememesi çok sık karşılaşılan bir sorun olup Castle City temizlik kurumsal kimliğiyle müşterilerine kişiye özel çözümler sunarak ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçmektedir” dedi.
 
“BEKLENTİLERİNİN KARŞILANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
“Öncelikle vermiş olduğumuz hizmetin doğası gereği pek çok farklı talebe cevap vermek zorundayız” diyen Azmi Emre Yörükoğlu, “Doğru iletişim ve doğru temizlik malzemeleri ile müşterilerimizin tam olarak beklentilerinin karşılanması için çalışıyoruz. Bu noktada firmamızın bakış açısı vermiş olduğu her hizmet için %100 müşteri memnuniyeti sağlamak olup, herhangi bir nedenle oluşan olumsuzluk durumunda hiç bir ücret ya da ön şart olmaksızın mümkünse aynı gün değilse ertesi gün personelimiz tarafından telafi temizliği hizmeti vererek amacımız olan %100 müşteri memnuniyetinin sağlandığından emin oluyoruz. Firmamız Castle City bu noktada müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden bir anlayışa sahiptir” ifadelerini kullandı.
 
“HER KESİME UYGUN KAMPANYALAR YAPIYORUZ”
Castle City sahibi Yörükoğlu, “Çanakkalelilere özel kampanyalarından bahseden Çanakkale halkının her kesimine uygun kampanyalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Birinci paketimiz, Kale hijyen paketi; 8 saat hizmet 30 dakika mola ekstra saat 10 TL Malzeme bizden bu hizmette cam, kapı balkon, mutfak dolabı temizliği detaylı banyo mobilya sil süpür ücreti 180 TL. İkinci olarak ise; Kale Öğrenci Paketi 4 saat hizmet 30 dakika mola, ekstra saat 10 TL malzeme bizden. Bu pakette 1 +1 eve genel temizlik, banyo, mutfak, cam, kapı dolap temizliği ve çamaşır ve bulaşık hizmeti de dahil 150 TL ile hizmet veriyoruz” şeklinde anlattı.
 
Gülçin AKIN