Çanakkale Boğazı ile Gökçeada ve Bozcaada’nın yanı sıra Güney Marmara’da deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ’ın bir süre önce görevinden ayrılma kararı alan Genel Müdürü Volkan Uslu, yayımladığı mesajla veda etti.

2016 yılı Ocak ayında GESTAŞ A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan, ekibiyle yaptığı projeler ve başarılı çalışmalarıyla Çanakkale’de deniz ulaşımına önemli katkılar sağlayan Volkan Uslu, bir süre önce görevden ayrılma kararı almıştı. Başarılı yönetici kişisel twitter hesabından düşüncelerini paylaşarak, teşekkürlerini sunup veda etti.

Uslu ard arda attığı tweetlerde şu ifadeleri kullandı; “Gestaş’da görev yaptığım 4 yıla yakın zamanda, samimiyet, güven yaklaşımıyla katma değer üretmek için gayret, heyecan ve uyum prensipleriyle mesai yaptığım, emek veren, ter döken 530 kişilik Gestaş ekibimize ve onların kıymetli ailelerine içten teşekkürlerimi iletiyorum. Hamdolsun, 4 yılda iskele ve gemilerimize 50 milyon TL’den fazla yatırım yaptık. 15 Eylül itibariyle kasamızda 16 milyon TL’den fazla nakit var. Kısa sürede gelecek evrensel fon geliriyle birlikte 40 milyon TL nakdimiz olacak. Hiçbir kamu ve vadesi gelen özel sektör borcumuz yok. Görev süresince Çanakkale’de ilk defa gerçekleştirdiğimiz Boğaz ve Şehitlik Turu, Küçükkuyu-Midilli Feribot Seferleri, Atatürk havalimanına Onur Air işbirliğiyle başlatılan Çanakkale-İstanbul Uçak seferleri, Adalarda Online Bilet Uygulaması gibi projelerde, Sefer Optimizasyonu ve TL üzerinden gemi kiralama gibi tasarruf çalışmalarında bizi yetkilendiren, güvenen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan Tavlı ve Başkan Vekilimiz Sayın Abdullah Köklü olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize Sayın Ülgür Gökhan, Bülent Korkmaz, Enver Koç ve Fahrettin Ersoy’a, eski dönemde birlikte görev yaptığımız, alınan kararlarda önemli katkıları olan Sayın Hamza Erkal, Can Aksoy ve Ömer Şahin başta olmak üzere rahmetli Cahit Özer, Bülent Engin, Mustafa Kansu, Hasan Hüseyin Aytop, İbrahim Gün‘e şükranlarımı sunuyorum. Birlikte görev yaptığımız sürede bizleri her zaman destekleyen, omuz veren Milletvekillerimiz başta Sayın Bülent Turan olmak üzere, Sayın Jülide İskenderoğlu, Sayın Ayhan Gider’e şükranlarımı iletiyorum.”

GESTAŞ PERSONELİNDEN VİDEOLU VEDA
Diğer yandan Volkan Uslu’yla birlikte yıllardır özveriyle çalışan personeli de Youtube’dan Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu'ya hoşçakal videosu yayınladı. Uslu’da bununla ilgili; “Ofiste, iskelelerde, ambar ve atölyede Geştas kurumsal  ailesiyle vedalaşırken, şahsıma karşı gösterdiğiniz teveccüh, ilettiğiniz iyi dilekler, ilettiğiniz mesajlar  ve hazırladığınız duygu yüklü sürpriz video için de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Marmara Üniversitesi İşletme İngilizce bölümü mezunu olan Volkan Uslu, Devlet Planlama Teşkilatında Türkiye’nin en genç serbest uluslararası eğitmeni olarak çalıştı. Önemli markalar olan uluslu firmalarda çeşitli kademelerde yöneticilik görevinde bulunan Uslu 2016 yılı Ocak ayında GESTAŞ Genel Müdürü olarak atanmıştı.
Ersan KÜÇÜKKURU