Karabiga Belediye başkanı Ahmet Elbi, “AK Parti Grup Başkanvekilimiz bir ay kadar önce belediyemizi ziyaretinde bizimle birlikte kendisini sporcu kardeşlerimiz karşılamıştı. Sporcular FIFA standartlarında bir futbol sahası istemişlerdi. Kısa zaman içerisinde saha yapımına başlandı. Sayın grup başkanvekilimiz Bülent Turan hep söylüyor ‘Karabiga’nın bölgenin parlayan yıldızı olması için daha çok işimiz var’ diye. Allah’ın izniyle onun sayesinde olacak Karabiga bizim dönemimizde bu güne kadar hiç alamadığı yatırımı alacaktır” dedi.
İl Özel idaresi tarafından yapımına başlanan FIFA standartlarında sahanın 105 metreye 68 metre ölçülerinde, bir çok spor imkanı içerisinde barındıran ve futbol başta olmak üzere basketbol, tartan pist, atletizm gibi alanları içinde barındıracağı öğrenildi.

Karabiga’ya özel önem verdiklerini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Gençlerimizin talepleri doğrultusunda futbol sahamızın yapımına kısa zamanda başladık. Bu futbol sahası her hangi bir saha değil. Halı saha gibi olmayacak, FIFA standartlarında bir futbol sahası. 105’e 68 metre eni boyu olan bir çok spor imkanı içerisinde barındıran futbol başta olmak üzere basketbol, tartan pist, atletizm gibi alanlarla ilgili güzel bir alt yapıyla yapıyoruz. Karabiga’nın bir çok konuda geride kaldığını biliyorum. Bu kadar çok imkanlara rağmen sahili, iş imkanları çevresi gibi çok farklı imkanları olmasına rağmen geri kalmışlığı var. Bunu çok hızlı kapatmayı planlıyoruz. Bizim gönül belediyeciliği dediğimiz anlayışla bunları yapmayı istiyoruz hızlı bir şekilde. Karabiga’nın bölgenin parlayan yıldızı olması için daha çok işimiz var” açıklamasında bulundu.
 


Kaynak: Haber Merkezi