Çanakkale Valisi Orhan Tavlı Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı, mesajın tamamında; ''Huzurlu bir bayram dileğiyle tüm vatandaşlara hayırlı bayramlar diliyorum
Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların yoğunlaştığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Milli ve kültürel değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği kardeşlik duygularımızın pekiştiği bu özel günleri, anlamına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak hepimizin üzerine düşen görevlerdendir.   
Ailemiz, yakınlarımız ve dostlarımızla Mübarek Kurban Bayramını geçirmek için çıktığımız yollarda güvenlik içinde seyahat etmek için trafik kurallarına uymak hayati önem taşımaktadır.  
Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlar tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle,  Kurban Bayramınızı en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.Çanakkale’mizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, huzurlu bir bayram geçirmesi için her zaman üstün görev anlayışıyla çalışan tüm görevli personelimize teşekkür ediyorum.'' şeklinde oldu.


Kaynak: Haber Merkezi