Ak Partili İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay, Taşlıtarla köyünde Bayramiç ilçesine bağlantılı yolu üzerinde bulanan ve trafikte tehlike arz eden köprünün yenileneceğini bildirdi.

Yerel seçimin ardından köyleri karış karış dolaşarak, sorunların çözümüne yönelik çalışmalarıyla beğeni toplayan Ak Partili İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay’dan bir müjde de Taşlıtarla köyü sakinlerine geldi. Akçay, uzun zamandır tehlike arz eden ve her an kazaya sebebiyet verebilecek Kalabaklı-Taşlıtarla köyü yolu üzerinde bulunan ve Bayramiç ilçesine bağlantılı olan köprünün yenileneceği kararını müjdeledi.

İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay konuya ilişkin açıklamasında; “Ağustos ayının üçüncü birleşimi toplantısında merkeze bağlı Taşlıtarla köyü aynı zamanda, Bayramiç ilçemiz bağlantılı yolumuzun üzerinde bulanan köprü yıllardır trafikte tehlike arz etmesi sebebi ile köprümüzün genişletilmesi için İl Genel Meclis Başkanlığı’na Ak parti ve CHP Meclis üyeleri olarak önerge vermiş bulunmaktayız. Söz konusu köprülü kavşağın tehlike oluşturduğu, her an olası yeni ölümcül kazalara sebebiyet vereceği, acil incelenerek yenilenmesi gerektiği kanaatine varılmıştır” dedi.

Dilvin ALTIKARDEŞ