Son günlerde CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda verdiği araçları yerel seçimlerin ardından geri isteyerek almasıyla gündeme gelen Geyikli Belediyesi’nde, güzel ve önemli bir gelişme yaşandı.

Ak Partili Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, CHP’li Kepezi Belediye Başkanı Birol Aslan ile Balıkesir Kurtdere güreşlerinde bir araya gelerek sohbet etti. Bu görüşmede Kepez’in Başkanı Arslan Oruçoğlu’na belediye olarak araçlarıyla Geyikli’nin hizmetinde olduklarını iletti. CHP’li Aslan’ın bu tavrı Ak Partili Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu’nu bir hayli memnun etti.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan ile aralarında geçen diyaloğa ilişkin sosyal medyadan fotoğraflarla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan bey ile Balıkesir Kurtdere güreşlerinde mola da denk geldik. Güzel bir sohbet oldu. “Geyikli’ye Kepez belediyesi araçlarımızla hizmetinizdeyiz” dedi. Bu tavrı bizi çok mutlu etti. Aynı dilekleri bizde kendisine ilettik. Partilerimiz ayrı olabilir ama bu bakış açısı herkese örnek olması dileğiyle. Teşekkür ediyorum” dedi.