Çanakkale Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren girişimci firma çalışanlarının iş hayatı dışında kalan zamanlarında sportif - sosyal ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla 40 bin metrekarelik bir alan içinde planlanan Çanakkale Teknopark Spor Tesisleri, aynı zamanda il genelindeki sportif ve kültürel faaliyetleri yaygınlaştırmak amacıyla tüm sporseverlerin hizmetine açıldı.
 
Yapımında Çanakkale İl Özel İdaresi’nin desteği olan Çanakkale Teknopark Spor Tesisleri, tüm sporseverlerin aradığı özelliklere cevap verebiliyor durumunda olması ve online rezervasyon imkanı sunarak, maçın tekrar izlenebiliyor olma özelliğiyle de ayrıca büyük ilgi görüyor.
 
İKİ HALI SAHA VE BİR TENİS KORTU İLE SPORSEVERLERİ MİSAFİR EDİYOR
Halı sahalardan biri 20 metreye 40 metre genişliğinde, 6-7 kişilik takımların oynayabileceği, diğer halı saha ise 30 metreye 50 metre genişliğinde, 7-8 kişilik takımların oynayabileceği şeklinde planlanan sahaların üstü kapalı olma özelliği ile sporseverlere dört mevsim spor yapmasına imkânı sunuluyor.
 
ONLİNE REZERVASYON SİSTEMİ; ‘DAYKLIK’
Online rezervasyon sistemi olan, Dayklik uygulaması misafirlere büyük kolaylık sağlanıyor. Saha kiralamak isteyen misafirler, uygulamayı cep telefonlarına indirerek online rezervasyon yapabildikleri gibi rezervasyonlarının iptalini de gerçekleştirebiliyorlar. Bu uygulama ile saat-gün uygulamasında yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkıyor.
 
OYNADIĞIN MAÇI İZLE – “SOSYALHALISAHA.COM”
Çanakkale Teknopark Spor Tesisleri oynadığın maçı izleme imkânı sunuyor. Sosyalhalısaha.com adresine üye olarak giriş yapan sporseverler, canlı yayınlanan maçları tekrar izleyebiliyorlar. Ayrıca videoyu kesip, fotoğraf alabiliyor sosyal medyada paylaşımda bulunabiliyorlar.
 
TENİS KORTU EYLÜL’DE HİZMETE GİRECEK
Eylül ayında tamamlanması planlanan, soyunma odalarının kendine özel olarak hazırlandığı Kapalı Tenis Kortu da sporseverlerle buluşacak.
 
MİSAFİRLER İÇİN YEŞİL ALAN
Her detayı ayrıntılı planlanarak dizaynı devam edem sosyal tesisler, aileleri bir arada buluşturuyor.
Maç esnasında ailelerin beklemeleri ve keyifli zaman geçirmeleri adına yapılmış olan kafeteryanın yanı sıra basketbol severlerin ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir basketbol sahası da Çanakkale Teknopark Sosyal Tesislerinde bulunmaktadır.
 
FENERBAHÇE SPOR OKULLARI TEMSİLCİLİĞİ BURADA!
Her ilde temsilciliği olan Fenerbahçe Spor Okulları ile anlaşma yapan spor tesisleri, burada yaklaşık 120’nin üzerinde öğrenciye antrenman imkânı sağlıyor. Her hafta sonu burada spor okullarında futbol eğitimi gören öğrenciler buradaki tüm imkânlardan faydalanabiliyor. Ayrıntılı bilgi için www.canakkaleteknoparkhalisaha.com
 
Gülçin AKIN