Beyaz perdede gişe rekorları kıran Eyvah Eyvah filmlerini çektiği Geyikli beldesinde bir parka belediye tarafından Ata Demirer’in ve filmin adını verilmişti. Geçtiğimiz yıllarda belediye başkanlığı değişimi sonrasında Ata Demirer’in parktan kaldırılan ismi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Geyikli Belediye Başkanlığı’na seçilen Mevlüt Oruçoğlu’nun girişimi ve belediye meclisinin kararıyla geri getirildi.
Ünlü oyuncu Ata Demirer, sosyal medya hesaplarından adını taşıyan parkın önünde paylaştığı bir fotoğrafıyla konuya ilişkin düşüncelerini, “On yıl önce burada başlamıştı ‘Eyyvah Eyvah’ hikayemiz, o zamanki belediye sağ olsun güzel bir jest yaptı ve bu parkı ekibimize ithaf etti. Yıllar geçti bir gün baktık yok ! İhtiras çemberine kapılmış bir başka yetkili kaldırıvermiş. Sonra yine devran değişti isimler tabelalar geri geldi, teşekkürler. Aslolan filmler gönüllerde kalsın yüzler gülsün. Öptüm” ifadeleriyle dile getirdi.
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ise; “Sayın Ata Demirer geyikli eyvah eyvah parkına tekrar isminin verilmesinin memnuniyetini sosyal medya hesabında paylaşması bizleri mutlu etmiştir. İnşallah 4. film serisini çekmek nasip olur. Geyikli’nin tanıtımında çok büyük faydası olmuştur. Kendisine Geyikli adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Başkan Oruçoğlu, ünlü oyuncunun paylaşımları sonrasında magazin gündeminde ve ulusal basında da konunun yer bulması ardından ikinci açıklamasında; “Ata Demirer Eyvah Eyvah parkı için teşekkür etti. Geyikli ulusal basında yine gündemde otel pansiyon rezervasyonlarında artış olarak beldemize yansıma yaptı. Teşekkür ediyoruz” dedi.
Gülçin AKIN