Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programı kapsamında İl Başkanı İsmet Güneşhan ile birlikte ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. Ceylan, bayramlaşmaların ardından partililere hitaben yaptığı konuşmalarda, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Çanakkale başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok yerinde halkın teveccühü ile İttifaklarına çok önemli Belediyecilik görevleri verildiğini hatırlattı. İstanbul’da milyonlarca seçmenin hakkının yendiğini ileri süren Ceylan, “Önce 23 Haziran’da İstanbul’un Seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden kazanacak, 2023’te de demokrasiyi yeniden inşa edecek iktidarı kuracağız” dedi.
Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İl Başkanı İsmet Güneşhan ve parti yöneticileri ile birlikte, İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, partililer ile bayramlaştı. Bayramın ilk günü Merkez İlçe Başkanlığı’ndan ziyaretlerine başlayan Ceylan ve beraberindekiler, ardından sırasıyla Ezine, Ayvacık, Bayramiç, Çan ve Yenice ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiler.
 Bayramlaşma törenlerinin ardından, partililere hitaben konuşmalar yapan CHP’li Ceylan, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarını değerlendirirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili olarak görüşlerini paylaştı. Ceylan, İstanbul’da milyonlarca kişinin hakkının yendiğini belirterek, “İktidar kul hakkı yemiştir, İstanbul halkı gereken cevabı sandıkta verecektir. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve beraberindekiler, bayramın ikinci gününde bayramlaşma ziyaretlerine Biga İlçe Başkanlığı’ndan başladılar. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve parti yöneticileri ile birlikte Biga’nın ardından Lapseki, Gelibolu ve Eceabat İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Milletvekili Ceylan, partililer ile bayramlaştı.
İlçe ziyaretlerinde partililere hitaben konuşmalar yapan Özgür Ceylan, yerel seçimleri değerlendirerek, “Çanakkale de ve ülkemizin pek çok merkezinde, halkımız büyük bir teveccühle partimize ve ittifakımıza çok önemli belediyecilik görevleri vermiştir” dedi.  CHP’li Ceylan, yerel yönetimleri devraldıkları belediyelere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Çok çalışarak, başarılı işler yaparak, halkımıza dokunarak, ülkemizin ekonomik sorunlarına çareler yaratarak 2023’te yapılacak genel seçimlerde CHP iktidarı ile Demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz” dedi.