Çanakkale Valisi Orhan Tavlı Ramazan Bayramı Münasebetiyle mesaj yayınladı.Yayınlannan mesaj da;  ''Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayının ardından, huzur ve güven ortamı içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte paylaşıyor ve yaşıyoruz.
Birlik beraberlik, sevgi, saygı ve dostluk duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı, anne ve babalarımız, eşimiz, çocuklarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımız ve komşularımızla mutluluklarımızın paylaşıldığı,  dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna bir gündür.
Bu özel günde Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek milli ve manevi değerlerimizi en iyi şekilde yansıtıp milletçe kardeşliğimizi daha da pekiştirip, birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde yaşatmaya devam etmeliyiz.
Sevdikleri ile bayramı birlikte geçirmek üzere yola çıkacak değerli sürücülerimizden, bayram sevincini hüzne dönüştürmemeleri için trafik kurallarına riayet ederek daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.
Mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkaleli hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diler, selam ve saygılarımı sunarım.'' 


Kaynak: Haber Merkezi