Limak Enerji Grubu, 450 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar etkinliğinde Çanakkale’deki çalışanlar ve aileleri ile bir araya geldi. Tasavvuf müziği dinletisi ile başlayan iftar programda, ezanın okunmasıyla birlikte dua edilerek oruçlar açıldı.
 
İftar programına, UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Çanakkale İşletme Müdürü Gökay Fatih Danacı, Limak Enerji Uludağ Elektrik Bölge Müdürü Gökhan Vanlıoğlu’nun yanı sıra Limak Enerji çalışanları ve aileleri katıldı.
Programda, kısa bir konuşma gerçekleştiren Limak Enerji Grubu Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Ramazan ayı şefkat, dayanışma, yardımlaşma gibi manevi duyguların güçlendiği, kurulan sofralarda mutluluğu paylaştığımız bir ay olması sebebiyle çok kıymetli. Bu iklimin güçlü manevi atmosferinde hep beraber oruçlarımızı açtık. Aynı sofrada buluşmanın sevincini paylaştık. Geleneksel hale gelen iftar buluşmalarına katılım sağladığınız ve Limak Enerji Şirketleri olarak büyük bir aile olduğumuzu hissettirdiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ediyoruz. Adını bal arısından alan Naz suresinde, ‘O gece ile gündüzü, ay ile güneşi hizmetimize verdi. Yıldızlar da onun emrine boyun eğmişlerdir. Bunlarda aklını kullanan bir topluluk için ibretler vardır’ deniliyor. Bizleri gece gündüz aydınlatan ışığın kaynaklarının önemine dikkat çekiliyor. Sizler de gecemizi gündüzümüze katarak adeta bal arıları gibi çalışıyor ve şehirlerin en iyi hizmeti almasına, ülkemizin kalkınmasına, ekonomimizin gelişmesine ve karanlıkların aydınlığa kavuşmasına çok önemli katkılar bulunuyorsunuz. Bizler de Türkiye’nin sayılı şirketlerinden biri olarak gücümüzü siz değerli çalışanlarımızdan alıyoruz. Sizin gibi değerli çalışma arkadaşlarına sahip olduğumuz için gurur duyuyor, sizlere bu motivasyonu ve desteği verdiği için ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. İftar sofralarında inşa edilen manevi köprülerin çok değerli olduğuna inanıyor, güzel bir Ramazan geçirip hayırlısıyla bayrama erişmenizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Ardından UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü de herkesin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Bir seneyi geçirdik hep beraber. İnşallah nice seneler, nice Ramazanlar, nice bayramlar hep birlikte ailelerimiz ile mutlu, sağlıklı ve güzel bir hayat yaşarız. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerle kutluyorum. Geldiğiniz için teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından program tasavvuf müziği dinletisi ile devam ederken, çalışanlar yemek sonrasında dağıtılan çay eşliğinde sohbet etti.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN