AK Parti İl genel Meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor köy muhtarlarından süreç ile ilgili bilgi alıyorlar.
İlçenin dağ köylerinden biri olan Karaömerler köyünde inşaatı devam edev ve bitme aşamasına gelen köy konağını muhtar Nurettin Girgin ile birlikte gezen İl genel Meclis üyeleri Halil Özer “ Köylerimizdeki çalışmalar devam ediyor Karaömerler köyüne modern bir köy konağı yapıyoruz ihalesini yaptık mutahit çalışmaya başladı inşallah Kurban bayramına kadar teslim edilecek ve köyde yaşayan vatandaşlarımızın kullanımına açılmış olacak. Karaömerler köyümüzün kötü bir köy konağı vardı ve beraberinde yapılan kahvehanesi inşallah kurban bayramına hazır olacak. Köylere yaptığımız hizmetleri tabiki bir kendimiz yapmıyoruz bizler sadece takibini yapıyoruz bu hizmetlerin yapımında köylerimize kazandırılmasında Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’a çok teşekkür ediyoruz ilçemiz ve köylerimiz her zaman daha iyisini hakediyorlar bizde bunu yapmak için gece gündüz çalışıyoruz “dedi.
İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin” Çalışmalarımıza hiç ara vermeden mazbatalarımızı alır almaz köylerimizi il genel meclis üyesi arkadaşım ile birlikte karış karış geziyoruz.Bu günde işte Karaömerler köyünde bitme aşamasına gelen köy konağı inşaatını köy muhtarımız ile birlikte gezdik ve yapılan çalışmayı görünce çok mutlu olduk ben buradan grup başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu,Kaymakamımız Tahir Şahin’e çok teşekkür ediyorum köylerimize hayırlı uğurlu olsun “dedi.