Çanakkale Ticaret Borsası geleneksel iftar yemeği 21 Mayıs 2019 tarihinde Ayvacık Küçükkuyu’da gerçekleşti. Gerçekleştirilen İftar programına Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyeleri Ruhi Badem, Sinan Yücel, Hüseyin Ok, Nazmi Tok ve Genel Sekreter Sevcan Elver’in ev sahibi olarak yer aldığı iftar programına Ayvacık Kaymakam Vekili Mehmet Kılıç, Küçükkuyu Belediye Başkan Vekili Selim Öney, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayvacık ve Küçükuyu’da bulunan Borsa Üyeleri, Muhasebeciler ve basın mensupları katıldı.
 
 Başkanı S.Kaya Üzen iftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında “Borsa olarak, kadim değerlerimize, her ortamda, her ne şekilde olursa olsun sahip çıkmayı, asli vazifemiz olarak gördük. Bu doğrultuda, ilçelerde gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizde siz değerli Ayvacık ve Küçükkuyulu üyelerimizle beraberiz. Amacımız iftar yemeklerimiz ile üyelerimiz ve ailelerini, bürokratlarımızı ve iş dünyasının temsilcilerini bir araya getirerek yakın ilişkilerin ve iletişimin güçlenmesine katkı sağlamak. Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizler bu güne kadar aldığımız görevlerde borsamız üyelerini dinleyerek, sorunlarını tespit etmeye ve çözümler üretmeye çalıştık. Bizler her zaman olduğu gibi, birlik beraberlik içinde Çanakkale’mize ve siz değerli üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
 Meclis Başkanı Abdullah Deniz ise “Kardeşlik ve hoşgörü ayı olan mübarek ramazan ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize hoşgeldiniz. Paylaşmanın esas olduğu, yok ve yoksulluğu anlamanın temel olduğu bir ayı geride bırakmak üzereyiz. Bu mübarek ayda sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Bu birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumuzdur” dedi.
Bölgemizin en büyük yatırımı olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili misafirlere bilgiler aktaran Meclis Başkanı Deniz, önümüzdeki süreçte hayvancılık organize sanayi bölgesi ve seracılık ile ilgili projelerimiz bulunmakta. Çanakkale olarak gelecekte kalkınmış, ilerlemiş güçlü Organize Sanayi Bölgeleri olan bir il olarak bu önümüzdeki süreçte Ülkemiz kalkınmasına imzasını atacaktır.
Küçükkuyu İbrahim Burnaz Cami İmam Hatibi Yusuf Noyan tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. İftar programının sonunda, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri misafirler ile sohbet ederek, sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular.