Kendilerine bağışlanan kıyafetleri temizlemelerinin ardından burada vatandaşların alımına sunan dernek gönüllüleri, kıyafetlerin bedelleri ile sokaktaki canlara yuva ve mama ihtiyaçlarını sağlıyor.
 
Sokak Cadıları Kadın Derneği tarafından yürütülen proje, yaz mevsimin yaklaşması ile daha da canlılık kazandı. Dernek gönüllüleri, havaların ısınması ile tezgâhlarına daha çok rağbet olduğunu söyleyerek, bu yoğunluktan ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
BAŞKAN GÖKHAN SÖZÜNÜ TUTTU
31 Mart Yerel seçimlerinden önce pazarı ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sokak hayvanları yararına satış yapan dernek için Pazar girişine bir tabela asılmasını yetkilerden rica etmişti. Bunun üzerine en yakın sürede pankartın asılmasından dolayı mutluluklarını belirten dernek üyeleri, insanların buraya yönlenmesinde çok büyük katkısı olduklarını söylediler. Ayrıca Başkan Gökhan’ın sözünü tuttuğunu söyleyen üyeler, kendisine teşekkürlerini ilettiler. Dernek üyeleri, her Pazar günü kurdukları bu tezgâhın sokak hayvanları yararına yapıldığının altını çizerek tüm vatandaşları tezgâhlarına davet etti.
 
Gülçin AKIN