Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, farklı bir uygulama yaparak belediyenin ilan bürosundan canlı anons ile Anneler Günü’nü kutladı. Öz, yaptığı sesli anonsta, “Değerli hemşerilerim, bugün annelerimizin günü. Tekrar kendi sesimden annelerimizin gününü kutlamak istedim. Sevgili anneler, bugün sizin gününüz. Sizler şefkat, merhamet, iyilik, özveri ve sevginin sembolüsünüz. Sizlerin fedakârlığı ve yüce gönüllüğü bizlerin en büyük güç kaynağı. Hala anneniz hayattayken lütfen annenize, sevgi ve saygıyı hak ettikleri değeri sadece bir gün değil her gün gösterin. Çocuklarına dürüst yaşamayı ve iyi ahlaklı olmayı öğreten tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Onların anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuşma yaptı.
 
HEMŞİRELERİ DE UNUTMADI
Başkanı Bülent Öz, 12 Mayıs Hemşireler Günü olması nedeniyle Çan Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunarak, görevi başındaki hemşirelere çiçek vererek kutlamada bulunmayı da unutmadı.
Çan Devlet Hastanesi’ne eşi Şebnem Öz ile beraber hemşirelere ziyarette bulunan Bülent Öz, tüm hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutladı. Öz, yaptığı ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl 12 Mayıs günü, Hemşireler Günü olarak kutlanır. Bu sebeple Eşim Şebnem ile birlikte Çan Devlet Hastanesindeki hemşireleri ve servisleri ziyaret ettik. Hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutladık. Aynı zamanda rahatsızlıkları nedeniyle servislerde yatan hemşerilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup, Anneler gününü kutladık” açıklamasında bulundu.
 
İsmail ŞEN