AK parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülen Turan Ramazan ayı sebebiyle bir mesaj yayınladı.
Mesajın geri kalan kısmında''Bereketin, bolluğun, paylaşmanın ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı, on bir ayın sultanı Ramazan ayı; tüm İslam coğrafyalarında manevi bir coşkunun yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır.
Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği bu mübarek ayda, Yüce Allah'ın rızasını kazanmak ve arınmak çabasına girerken eş, dost ve akrabalarımızla da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeyi ihmal etmeyelim. Manevi güzelliklerle dolu Ramazan ayı paylaşmak ve gönüller yapmak için önemli bir fırsat. Ramazan’ın güzelliklerinin doya doya yaşandığı sahur ve iftarlarda aynı sofranın etrafında buluşmanın eşsiz lezzetini hep birlikte tadalım. Sıhhat ve afiyet bulduğumuz, sabrı öğrendiğimiz ve nefis muhakemesi yaptığımız bu mübarek günlerde israf etmeyelim, paylaşmak ve dayanışma konusundaki hassasiyetimizi artıralım. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Yüce Mevla'ya yöneldiği bu mübarek ayda, yakınlarımıza ve mazlum coğrafyalarda zulüm altında yaşayan kardeşlerimize dua etmeyi ihmal etmeyelim.
Sevgi, kardeşlik ve dostluk ikliminin hakim olduğu, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in, başta Çanakkaleli hemşehrilerimiz olmak üzere, aziz milletimize, Alem-i İslam’a ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini niyaz ediyor; birlik, beraberlik ve mutluluk içinde Ramazan Bayramı’na erişmeyi diliyoruz.'' dedi


Kaynak: Haber Merkezi