Jazz Festivali’nin ilk gününün konuklari gelmiş geçmiş en iyi sese sahip ozanlardan Bülent Ortaçgil ve Türkiye’nin önde gelen caz piyanistlerinden biri olan Kerem Görsev Trio oldu. Festivalin ikinci gününde Türkiye’nin duayen sanatçilarindan Zuhal Olcay, seslendirdigi şarkilarla izleyicileri mest eden en iyi kadin vokallerden Aylin Aslim ve sevilen müzik grubu Yok Öyle Kararli Şeyler, Sahne 17 ‘de ziyaretçileri büyüledi. 
Konser alanini dolduran ziyaretçiler festivalin son gününde caz müzigi sanatçisi Birsen Tezer ve binlerce kişinin gönlüne taht kurmuş usta müzisyen Erkan Ogur’un muhteşem performanslari eşliginde, caz müziginin keyifli atmosferinde tam bir müzik şöleni yaşadilar. Sanatçilar, performanslariyla büyük alkiş aldi. 
Esas 17 Burda AVM, 4. Yildönümü kutlamalarinda; 3 gün boyunca müzik performanslari, minikler için keyifli etkinlik ve atölyeler, Powerapp 5D Simülatör gösterileri ile ziyaretçilerine festival keyfini doyasiya yaşatti. 
Caz müziginin sevilen isimlerini Çanakkaleliler ile buluşturan Esas 17 Burda AVM, ziyaretçilerinden bolca teşekkür aldi. 


Kaynak: İHA