Semizoğlu’dan Başkan Gökhan’a ziyaret
 
 
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman ve Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti
 
Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, gerçekleştirilen ziyarette, seçim sürecinin  geride kaldığını belirterek yeniden seçilen Ülgür Gökhan’ı tebrik etti. Semizoğlu konuşmasında, “Önümüzde 4 yıl seçim yok, artık Çanakkale’miz için yeni projeler geliştirmemiz gerek. Küçük Sanayi Sitesi’nin mevcut alanda yaşadığı sorunlar tüm üyelerimizin sorunu haline geldi. Ortak akıl toplantıları yaparak bu sorunları en aza indirgeyebiliriz ve ilimizde üretimi artırabiliriz” dedi.
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, “Yönetim Kurulumuza nazik ziyaretinden  dolayı teşekkür ediyorum, ben de aynı zamanda Odanın bir üyesiyim. Yeni projeleri, yeni düşünceleri hayata geçirmeye başlayacağız. Bölgemizin öncelikli sektörleri arasında tarım ile ilgili kooperatifleşme üzerine yeni projeler üreterek, bölgemizde daha fazla katma değer yaratmak, için çalışmalarımız var”diye konuştu.
 
 
 
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi