Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Gültekin Yıldız ve 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri sonrasında İl Genel Meclis üyeliğine seçilen Tülay Ömercioğlu, Şener Akçay, Turan Tumay, Nurullah Bozkurt, Bülent Korkmaz, Saim Yılmaz, Murat Okan, Murat Yahya Sezgin, Serhad Sürücü, Halil Özer, Hasan Engin, Oktay Arslan, Hilmi Ünal, Enver Koç ve Recai Ertan Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.
 
Vali Orhan Tavlı,  Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Gültekin Yıldız ve İl Genel Meclis üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.18 Mart 2022'de hizmete girecek olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün istihdam, tarım, turizm, çevre, sanayi, ihracat, lojistik üst, sağlıkla ilgili yapacağı katkıların da değerlendirildiği ziyarette, Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ve bölge ekonomisine ve istihdamına sağlayacağı katkılara ve Çanakkale İl Özel İdaresinin il genelinde yaptığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları değerlendirildi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı,  İl Genel Meclis üyelerini tebrik ederek  hayırlı olsun  ve başarı dileklerinde bulunarak günün anısına 18 Mart Deniz Zaferinin 104. Yıl dönümü için hazırlanan taşbaskı tablo hediye etti.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi